In My Name

Kollegor

Kategori: Allmänt

Jag skrattade för mig själv idag på väg till jobbet. Två män som uppenbarligen arbetar ihop stöter på varandra på bussen och när folk råkar ut för saker som bryter mot deras inövade rutiner så blir det ofta intressant att bevittna, detta var inget undantag.

Tydligen finns det regler för vad man kan prata om med en kollega man inte umgås med på fritiden och till denna kategorin hör alltid vädret. "Nu är sommaren slut" eller "vilket väder vi har" hör man nästan varje dag halv sju på morgonen i vilken buss som helst, jag lovar.

Men dessa två herrar körde en egen konversation som var mycket mer intressant för det visar sig att den ena mannen inte brukar gå på bussen just där han idag gick på! Kan ni tänka er?
Hans kollega verkade nästan sur på honom för att han valde en annan hållplats och där märker man hur fasta rutiner kan jävlas med dig om du låter det gå för långt. Helt plötsligt får din klasskamrat skjuts till skolan istället för att promenera och hunden som alltid skiter på din gräsmatta pissar bara och dagen är förstörd.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: