In My Name

Fylla

Kategori: Allmänt

Om man går ut från krogen och pissar och polisen ser dig så finns det tydligen två saker man kan göra när de undrar vad du håller på med. Antingen så ber man om ursäkt och accepterar böter eller så gör man som jag och säger "jag har inte pissat, kan ni inte bevisa. Nu ska jag gå hem." 
Problemet med det är att även om jag inte fick några böter så drog de in mig i fyllecell i sex timmar och det var nog det tråkigaste jag varit med om på länge.
Varför ska det vara så satans kallt där inne? Och vad är poängen med att säga till mig att sova när de inte ens släcker lampan?

Miss Skinny

Kategori: Allmänt

Sånt här blir jag irriterad över, en nätbutik som säger att de endast ska sälja kläder i "size zero" och människor får spel. Varför kan de inte få sälja vilka kläder som helst? Om affärsidén inte tilltalar dig så är det bara för dig att inte handla där, problem löst.
 
Här har ni en länk.
 
Nej, att en butik säljer små kläder får inte folk att bli anorektiker. Människor utvecklar ätstörningar oavsett om en butik säljer kläder som passar mindre människor eller inte. 
Varför ska det bli ett sånt jävla liv över något sånt här? Tycker du att denna butiken gör fel så handla inte där.
 
Det finns ju butiker som riktar sig till större personer med men då är det ingen som reagerar. "Klart tjockisarna ska ha en egen affär men de smala subborna ska fan inte ha något!" Dessa personer är inte alltid sjuka och deprimerande som lider av ätstörningar, ibland är de bara smala.
 
Läste en annan artikel Expressen som handlade om vilka hundraser som bet flest barn och blev positivt överraskad när jag såg att listan inte innehöll "kamphund". 

Barn

Kategori: Allmänt

Om en annan unge knuffar min unge, är det fel av mig att säga till min unge att slå tillbaks?
Och varför ska andra barn vara så sjukt jobbiga? Gå runt och morra och sånt? Kan vara så att eftersom jag inte gillar barn så är jag säkert lite partisk.
 
Sen förstår jag inte hela den här grejen med att andra föräldrar bara sitter och tittar på medans deras ungjävel knuffar eller slår någon annan. Nästa gång ska jag fan klappa till föräldern, bara för att visa att de gjort fel.

kyrkovalet

Kategori: Allmänt

Lite snabbt vill jag bara påminna om att kyrkovalet inte bara är skit. Tydligen har SD fått för sig att fokusera lite här och på så sett bli starkare. Så rösta i kyrkovalet även om ni är som mig som i vanliga fall bara slänger röstkorten.

Dagens nyheter

Kategori: Allmänt

Har du problem med att pensionfonder köper aktier i företag som sysslar med kärnvapen?
För det har inte jag, inte det minsta. Läste DN idag och första nyheten handlade om just detta. "Skandalöst" enligt vissa men jag tycker att just kärnvapen borde vara en rätt bra investering nu när USA har fått abstinens och börjat hota lite länder igen. Kan inte tänka mig annat än att dessa aktier lär stiga i värde.
 
Länk till artikeln här.
 
Så idag är man ledig och jag är redan uttråkad. Tur det finns massa bra serier att titta på. Som Jericho till exempel.
Är det bara jag som känner att det hade varit lite spännande om all el i världen slogs ut samtidigt och försvann? Som i serien Revolution. Då hade man verkligen fått se vad man går för, plus att man kanske blir tvingad att göra saker som jag sen kan bocka av på min bucket list så det är ju positivt.
 
Ska för övrigt köpa en tv, bara för att GTA V släpps. Känns lätt värt.