In My Name

suck

Kategori: Allmänt

Har lite problem i livet just nu när jag inte vet vad som står framför mig.
Jag skulle vilja att allt hände som jag befallde det och att det inte fanns dåliga dagar för någon.
Det är så klart inget jag verkligen hoppas på men ibland skulle det vara skönt, jag menar jag vill inte bestämma över någon/något alls, någonsin, jag vill inte att någon annan ska bestämma något heller för den delen men det är en annan diskussion.
 
Så för att dämpa känslorna som gör att jag vill sparka sönder en dörr så kollar jag runt på facebook och läser kommentarer på sådana här delningar folk skickar runt, det får mig nästan alltid på bättre humör men just idag blev jag lite mer irriterad istället.
Det handlade om att en kille, 16-17 år gammal, hade skrivit något om Gud och Jesus och att man är den man är eller något annat i den stilen och att han inte trodde på något han inte kunde se eftersom han är agnostiker.
Visst kan man få vara det om man tycker att det passar in på vad man tror på men egentligen är ju detta ett synsätt för de fegaste personerna då de flesta som kallar sig agnostiker gör det bara för att de inte vill ha fel. Som att säga att det kanske finns en Gud men jag vill inte säga att det inte finns någon för om det finns så kommer inte jag till himlen.
 
Andra agnostiker ser världen lite mera skeptiskt och tänker istället att de inte kan uttala sig om det eftersom de inte vet något, men jag kommer av mig.
 
En annan kille i samma ålder svarar på detta med att det finns bevis(!) för att Gud finns och drog någon kommentar om att det finns fler böcker som säger att det finns en Gud än det finns böcker som säger att The Big Bang är hur universum började. För enligt denna obildade skitunge så är Bibeln bland annat ett bevis för Guds existens.
 
Jag vet, jag blev lika chockad själv. Men han stod fast vid att det finns bevis och drog exempel på detta genom att säga att han (Gud) återuppstod på tredje dagen och att han gick på vatten och jag tänkte att han måste ju vara helt sjukt korkad om han på allvar tror att Jesus och Gud är samma person. Men det var precis det han fått för sig.
Det som fick bägaren att rinna över var att av alla sju personer som diskuterade detta var det inte en enda som påpekade att han pratade om två olika karaktärer.
För visst finns det bevis för att Jesus fanns en gång i tiden men det finns inga bevis för att han återuppstod eller att han kunde gå på vatten, om jag kommer ihåg rätt var det en översättning som gick lite snett där det skulle stått att han gick VID vattnet och inte PÅ vattnet men det är inget jag rekommenderar att ni använder i en debatt då jag inte vet om det stämmer.
 
I vilket fall så blir jag lite rädd när jag läser om personer som är så korkade att de inte vet vad de pratar om och när jag ser att ungdomar är så otrygga i sitt kunnande att de inte vågar säga ifrån när någon har fel av rädsla för att de kan ha fel själva.
Man undrar ju vad de lär sig i skolan om de inte ens vet att Bibeln är en fiktiv bok precis som Sagan om ringen och inte en faktabok.

Långsamma människor

Kategori: Allmänt

Fattar inte vad folk som är ute och går på stan håller på med.
Hur kommer det sig att man ALLTID måste vänta på att någon ska flytta sig eller att man måste gå sjukt långsamt för att någon liten jävel helt plötsligt glömmer av var de är någonstans och då tvärnitar så man går in i dem? Vet du inte var du är så låtsas som att du vet och bara fortsätt gå eller sväng av och ställ dig vid sidan av gången.
 
Eller dessa pensionärer som envisas med att de minsann fortfarande kan röra sig lika snabbt som för 25 år sedan, för fan gå lite åt sidan!
Det är personer som dessa som gör att folk tappar fattningen och slår ner eller knivhugger någon.

Fan

Kategori: Allmänt

Har inget att prata om alls, borde inte skriva då kan man tycka men jag har löjligt tråkigt så jag tänker inte bry mig.
Kan faktiskt berätta om en sak jag hörde igår. Jag satt på en buss och hörde en kvinna prata i sin mobil om sitt jobb, hon var lärare, och det var lite läskigt att lyssna på det hon sade.
 
"- Nu har jag fått 100% äntligen! Men det är så konstigt för du vet hon Anna på mitt jobb? ja hon iaf fick 40% så nu blir det ju 140% !? så mycket tid finns det ju inte?"
 
Så där satt jag och skrattade för mig själv.

människor

Kategori: Allmänt

Har fortfarande inte förstått varför folk inte lär sig av sina misstag.
Följer hunddebatten och vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt, hörde om det som hänt nere i malmö på en gård som tränar och hyr ut vakthundar där en eller flera hundar hade rymt och attackerat och lyckats döda en annan hund. visade ju sig att det nästan blåste storm och staketet hade förstörts, inte konstigt att hunden sticker.
En annan hundägare hade varit ute och gått med sin minihund av modell fjolla och fått för sig att låta denna hunden hälsa på en hund som vaktade något ställe och då hade vakthunden helt enkelt ätit upp den lilla råttkopian.
Nu har jag bara hört om det här och vet så att säga inget med säkerhet men jag finner det svårt att tro att dessa hundar blir släppta lösa för att skada andra hundar med mening. då skulle ju inte detta hundföretaget få fortsätta tjäna pengar.
 
Allt detta beror alltså på hysterin media skapat runt de så kallade "kamphundarna".
kan ju meddela alla idioter att detta inte är en ras vilket gör att jag blir smått förbannad varje gång jag hör någon liten fitta säga "vi måste förbjuda kamphundar" när det redan är förbjudet att tävla så med hundar, med andra ord är kamphundar redan förbjudna.
 
Jag är helt med på den åsikten om att det ska krävas hundkörkort för att skaffa hund men då menar jag såklart att det ska krävas för alla hundar, även dessa små skithundar för fan vad jag blir trött i huvudet när jag är någonstans där det finns mindre hundar som inte kan sluta skälla och som studsar så fort de ger ett ljud ifrån sig. Ägarna till sådana hundar är dessutom ofta de mest korkade personerna i alla rum som hanterar situationen med sin skällande hund genom att försöka gosa med hunden och säga saker som "ssch, såja nu är det bra" och lyfta upp hunden i famnen... INTE KONSTIGT HUNDFAN BLIR CP!
Det är en hund! det betyder att medan du tror att detta lugnar hunden händer detta istället; hunden tror att om den skäller och ser rädd ut så får den klappar och beröm och kanske till och med vara upplyft över alla andra hundar.
 
Tänk till innan ni skaffar hund och se till att låna en hund medans ni funderar så ni vet vad som gäller, gör ni det rätt kommer ni få en hund som inte vill annat än att göra dig glad.

dåså

Kategori: Allmänt

Nu skulle jag vilja prata lite om invandringen i sverige, det är ju en het fråga som får många att höja rösten eller bli rädda för att prata alls för att de inte vill att folk ska kalla dem rasister.
Personligen tycker jag att vi tar in för många invandrare då vi inte kan skaffa arbete till alla vilket kan leda till kriminalitet när de inte får tag i arbeten.
Det är likadant med svenskar som inte har jobb.
 
Dessutom tycker jag att vi borde ha ytterligare ett krav för alla invandrare; lär er språket!
Jag fattar inte att det inte är det första man gör.
Jag förstår att livet ofta är jävligt svårt och att många kanske har förlorat släkt och liknande men det betyder inte att man kan komma till ett nytt land och inte lära sig kommunicera med de som bor där.Lär er engelska i alla fall.
 
En annan sak jag vill ta upp nu när jag ändå är igång är att jag börjar bli förbannad på att jag inte kan prata som jag vill med och i närheten av invandrare då många tar åt sig personligen om saker jag säger som inte har ett skit att göra med de som är i närheten.
Till exempel så var jag på krogen för någon månad sedan och stod ute och rökte, rätt mycket folk runt omkring, då en bekant var på väg att gå in tillsammans med sin flickvän. Dessa två bråkar varenda gång de är ute och super och det blir alltid massa liv så jag sa till min kompis "vad fan håller dom på med?måste dom komma hit och ställa till med skit varje jävla gång?"
 
En kille från något land (jag bryr mig inte) hörde detta och började gapa om att jag var rasist och att han skulle "ta mig efter krogen". Nu hände ju inget eftersom folk är idioter och bara pratar 90% av fallen men ändå, jävligt störande att folk kan ta en sak ur en diskussion och sedan bara reagera på det och skita totalt i sammanhanget.
 
 

Arbete och anarki

Kategori: Allmänt

Jag skulle gärna vilja se att arbetstiderna för de flesta jobb ändras lite, tycker det är fel att man, speciellt under vinterhalvåret, jobbar när det är ljust och är ledig när det mörkt, inte kontsigt att vi har så mycket depressioner.
 
jag är iofs en sådan person som tycker det är fel att arbeta 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan bara för att livet inte ska suga. Tycker också att det är fel att det inte finns någon jämlikhet i samhället, alltså ingen alls nästan.
För att vi alla ska vara jämlikar kan det inte finnas personer som står över andra men nu är det så det är. Dina föräldrar står förmodligen fortfarande över dig, deras chefer står över dem, polisen står över alla och våran jävla kung skulle förmodligen kunna göra precis vad fan han vill utan att någon kan hindra honom.
Är det bara jag som tycker att detta är fel? 
som ni kanske märker så är jag anarkist, jag vill att alla ska vara lika inför en lag som i stort sett säger att "gör vad du vill så länge du inte skadar någon annan". Vill du knarka så gör det, är ni några kompisar som tycker det är kul att slåss så samla ihop er och puckla på varandra, inte konstigare än så.
men nu får vi inte göra så här för det finns regler och lagar som säger att du inte får göra vad du vill med din egen kropp, i ditt eget hem.
 
 
"Where there is authority, there is no freedom"
Peter Kropotkin
 

ny dag nya tankar

Kategori: Allmänt

Funderar på varför cannabis inte är lagligt i sverige än, så många problem som hade lösts kan man ju inte bortse tycker jag.
 
vore det till exempel inte bättre om polisen slapp leta efter personer som rökt på, ta in dessa på provtagning och förlora tid som kunde läggas ner på att lösa riktiga brott som typ olösta mord, våldtäkter, pedofiler och annat pack som springer omkring och gör livet lite sämre för oändligt många människor.
 
till saken hör ju även att forskningen runt denna så kallade drog är under all kritik och när det väl kommer en studie som faktiskt har en ordentlig grund så blir den nertystad snabbt som fan.
Det går ju även en förfärlig mängd rykten om cannabis som är helt befängda, ta det här ryktet om att det är en inkörsport till droger, detta är ju inte sant, personer som tar droger gör det för att de vill och inte för att de rökte på en gång och tänkte "nu är det dags för heroin".
Ett annat rykte är att det är farligt, vilket det inte är, det finns tydligen folk som säger att man kan få psykoser men jag har då aldrig träffat någon sådan eller känner ens någon som känner någon som drabbats av detta vilket gör att jag drar slutsatsen att det är lögn.
 
Jag skulle gärna vilja se hur samhället hade sett ut om det var lagligt att röka/äta marijuana, jag hade nog känt mig mer säker på nätterna på stan efter krogen då. Finns ju inte någon som blir aggressiv eller får för sig att våldta eller råna någon när de vandrar omkring i sin egen lilla värld och bara skrattar åt saker.
 
Tänk även på att om det blivit lagligt så kommer staten att sälja det, på systemet så klart, och skatta det, vilket skulle ge mer pengar till vårat land. Kunde ju hjälpa till rätt bra inom typ äldreomsorgen som inte har några pengar alls som det verkar.
 
 

Första orden

Kategori: Allmänt

Till att börja med ska jag förklara vad jag tänker prata om här, dels vill jag ta upp sådant jag stör mig på och sen tänker jag skriva om lite vad som helst.
 
Men idag börjar vi med en sak jag låg och tänkte på igår under min tredje sömnlösa natt i rad.
Jag förstår inte varför så otroligt många personer har så fruktansvärt svårt för att stava! Jag förstår att invandrare kan ha problem med språket men nu pratar jag om svenskar och nästan uteslutande Sverigedemokrater, det är tydligt att personer som inte kan stava ofta är lite "fucked up" och det är ju sådana som blir SD:are, vilket är underligt då dessa personer har pratat svenska hela sina liv, känns som att det är dags att lära sig snart.
 
Som ni nu antagligen märker så har jag inte mycket respekt för fascister, nazister, rasister och resten av detta avfall så är det så att du tar illa upp av något jag skriver här på så innebär detta bara att du är korkad och kan gå vidare till någon sida som hittar på fakta för att hetsa folk mot folk istället.
 
 
Till sist så anar jag att det finns något grammatiskt fel eller kanske rent av ett stavfel någonstans i detta inlägget eller i framtiden och då får ni helt enkelt ta det som det är eller skälla ut mig så ska jag bättra mig till nästa gång.